Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g250 g    75 kcal12 g5 g0,8 g4 g
Herne 60 g   1 dl41 kcal3 g5,6 g0,2 g1,9 g
Lime, kuorittu, annos 50g25 g    9 kcal0,2 g0,6 g0,3 g0,7 g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g150 g    180 kcal33 g1,4 g5,3 g0,8 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
599 g    429 kcal48 g13 g21 g7,4 g
Ravintosisältö / annos150 g    107 kcal12 g3,2 g5,2 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal8 g2,1 g3,4 g1,2 g
Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.