Punainen paputahna

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g200 g    640 kcal44 g116 g2 g24 g
Sokeri 200 g67 kpl50 tl17 rl2,4 dl812 kcal0 g200 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
35 annosta
700 g    1452 kcal44 g316 g2 g24 g
Ravintosisältö / annos20 g    41 kcal1,3 g9 g0,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    207 kcal6,3 g45 g0,3 g3,4 g
Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.