Naudanlihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanpaisti 500 g0,2 kpl   555 kcal108 g0 g13 g0 g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Vesi350 g 70 tl23 rl3,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Punaviini 350 g 70 tl23 rl3,5 dl247 kcal1,1 g0,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1436 g    890 kcal113 g14 g15 g4,6 g
Ravintosisältö / annos239 g    148 kcal19 g2,3 g2,6 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal7,8 g1 g1,1 g0,3 g
Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.