Wanhan ajan liha-perunavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1800 g30 kpl   1370 kcal34 g279 g3,6 g18 g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g400 g    1660 kcal52 g0 g164 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30 g    75 kcal3,6 g0,5 g6,6 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400 g 80 tl27 rl4 dl132 kcal13 g20 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
3130 g    3264 kcal104 g304 g174 g20 g
Ravintosisältö / annos3130 g    3264 kcal104 g304 g174 g20 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal3,3 g10 g5,6 g0,6 g
Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.