Maapähkinäsuklaajuustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g200 g    900 kcal15 g136 g32 g7,2 g
Suolapähkinä, taffel50 g    320 kcal14 g7 g27 g3,8 g
Suklaa tumma 100 g0,6 kpl   517 kcal3,9 g53 g31 g5,3 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 500 g  33 rl5 dl835 kcal38 g20 g65 g13 g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g174 g    226 kcal23 g0,5 g14 g0 g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 60 g3 kpl   171 kcal9 g0,1 g15 g0 g
Sokeri 200 g67 kpl50 tl17 rl2,4 dl812 kcal0 g200 g0 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl80 kcal4 g6 g4,4 g0 g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g250 g    1448 kcal74 g29 g115 g21 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250 g 50 tl17 rl2,5 dl160 kcal8 g12 g8,8 g0 g
Maitosuklaa, Fazerin sininen100 g0,6 kpl   545 kcal11 g49 g33 g1,6 g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g30 g    117 kcal0,1 g29 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
2089 g    6493 kcal201 g542 g386 g52 g
Ravintosisältö / annos174 g    541 kcal17 g45 g32 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    311 kcal10 g26 g18 g2,5 g
Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!