Timjamikasvikset

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen300 g2,4 kpl   60 kcal1,8 g11 g0,9 g4,2 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Timjami 2 g 2 tl1 rl 5,7 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
759 g    200 kcal5,3 g26 g7,6 g9 g
Ravintosisältö / annos127 g    33 kcal0,9 g4,3 g1,3 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    26 kcal0,7 g3,4 g1 g1,2 g
Pilko kasvikset valmiiksi.

Keäkurpitsa keskikokoisiksi kuutioiksi, sipuli puolirenkaiksi ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Laita kesäkurpitsa ja sipuli suurelle pannulle.

Lisää suurehko loraus oliiviöljyä, timjami ja halutessasi suola.

Paista hetki, kunnes kasvikset ovat vähän pehmenneet.

Lisää tomaatit ja paista kunnes ovat hieman pehmenneet.

Vaihtoehtoisesti voit heittää kaikki kasvikset uuniin 200 astetta noin 20min.