Lihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2.5 g    0,7 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)33 g0,6 kpl  0,4 dl9 kcal0,4 g1,6 g0,1 g0,6 g
Vesi167 g 33 tl11 rl1,7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna (vanha, kuorittu)50 g0,8 kpl   41 kcal0,9 g8,8 g0,1 g0,5 g
Purjosipuli42 g0,2 kpl   7,9 kcal0,8 g1 g0,1 g0,9 g
Lanttu50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g0,9 g
Keittoliha naudan lavasta58 g    86 kcal12 g0 g4,6 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
402 g    158 kcal14 g14 g5,1 g3,1 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal3,5 g3,4 g1,3 g0,8 g
Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.