Johannan bolognese

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketsuppi, Felix180 g 36 tl10 rl1,5 dl162 kcal1,8 g38 g0,9 g0 g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g45 g    9 kcal0 g2,9 g0 g0 g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g35 g    137 kcal0,1 g34 g0 g0 g
Suola, annos 3g13 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Basilika, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 5,1 kcal0,3 g0,4 g0,1 g0,8 g
Paprikajauhe 12 g 6 tl2 rl 39 kcal1,8 g2,2 g1,6 g4,5 g
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1789 g    1184 kcal87 g104 g44 g16 g
Ravintosisältö / annos298 g    197 kcal14 g17 g7,3 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal4,9 g5,8 g2,4 g0,9 g
Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa