Jauhelihapizza

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Vesi, vesijohtovesi 150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g350 g    525 kcal71 g0 g32 g0 g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g100 g    40 kcal1,7 g8,2 g0,1 g0 g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g135 g    77 kcal1,4 g19 g1,4 g1,9 g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75 g    270 kcal22 g1,3 g21 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5 g0,1 kpl   0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1028 g    1681 kcal116 g166 g67 g10 g
Ravintosisältö / annos129 g    211 kcal15 g21 g8,3 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal11 g16 g6,5 g0,9 g
Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.