Aurakanapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanasuikale600 g    780 kcal108 g13 g37 g0 g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras320 g    1024 kcal44 g186 g10 g26 g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 170 g    442 kcal46 g0 g29 g0 g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)500 g    300 kcal5 g23 g20 g3 g
Sinappi 30 g 6 tl1,9 rl0,3 dl39 kcal1,3 g4,2 g1,8 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1620 g    2586 kcal204 g226 g98 g30 g
Ravintosisältö / annos270 g    431 kcal34 g38 g16 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    160 kcal13 g14 g6 g1,8 g
1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!