Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee560 g    577 kcal129 g0 g8,4 g0 g
Seesamiöljy, Amoy15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Maissitärkkelys 4 g  0,6 rl0,1 dl14 kcal0 g3,4 g0 g0 g
Soijakastike 9 g 1,5 tl1/2 rl0,1 dl5,4 kcal0,5 g0,9 g0 g0 g
Parsakaali brokkoli 300 g0,9 kpl   105 kcal14 g5,9 g0,9 g7,5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Sokeriherneen palko125 g    38 kcal4,1 g4,5 g0,4 g0 g
Lihaliemi laimennettu 125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl24 kcal0 g3,8 g0,8 g0 g
Pinaatti 250 g125 kpl  5 dl33 kcal4,1 g1 g0,8 g3,3 g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g15 g    43 kcal0 g11 g0 g0 g
Soijakastike 9 g 1,5 tl1/2 rl0,1 dl5,4 kcal0,5 g0,9 g0 g0 g
Maissitärkkelys 4 g  0,6 rl0,1 dl14 kcal0 g3,4 g0 g0 g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.5 g    1,9 kcal0 g0,5 g0 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Seesamiöljy, Amoy5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1632 g    1107 kcal155 g49 g32 g16 g
Ravintosisältö / annos408 g    277 kcal39 g12 g8 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    68 kcal9 g3 g1,9 g1 g
Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.