Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1500 g    4425 kcal225 g0 g390 g0 g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g300 g    108 kcal2,7 g19 g0,6 g8,4 g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g300 g    72 kcal6 g11 g0,6 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri, annos 1g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
2115 g    4605 kcal234 g29 g391 g8,4 g
Ravintosisältö / annos176 g    383 kcal19 g2,4 g33 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    218 kcal11 g1,4 g18 g0,4 g
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.