Korvapuustit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g5 g    36 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g5 g    36 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai45 g  4,5 rl0,7 dl158 kcal5,4 g32 g0,9 g1,3 g
Sokeri5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Hiiva, 50g1.3 g    0,8 kcal0,2 g0 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)15 g    5 kcal0,5 g0,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
81 g    276 kcal6,3 g43 g8,9 g1,3 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    339 kcal7,7 g53 g11 g1,6 g
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää 3/4tl suolaa, sokeri ja 2tl kaardemummaa.

Lisää jauhot ja 100g margariinia ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota lämpimässä.

Kauli taikina ohueksi levyksi, levitä margariinia ja ripottele sokeria ja kanelia.

Kääri rullalle, leikkaa vinottain pullia ja paina keskikohta veitsellä lyttyyn.

Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 225asteessa n.10-20minuuttia.