Kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g800 g    192 kcal10 g27 g1,6 g17 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 10 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g400 g    720 kcal76 g0 g48 g0 g
Siirappi 60 g 8,6 tl3 rl0,4 dl181 kcal0,1 g45 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1770 g    1123 kcal87 g77 g50 g19 g
Ravintosisältö / annos354 g    225 kcal17 g15 g10 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal4,9 g4,3 g2,8 g1 g
Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.