Katkarapuwokkisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea250 g    25 kcal2,8 g2 g0,5 g3 g
Herkkusieni 100 g6,7 kpl  3,3 dl16 kcal2,1 g0,3 g0,3 g1,5 g
Miniluumutomaatti, annos 250g125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,1 g0,4 g0 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g450 g    180 kcal6,8 g27 g1,4 g11 g
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Sinappi, Dijon, 1 tl24 g 4,8 tl1,5 rl0,2 dl34 kcal1,1 g2,2 g2,3 g0 g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)30 g    62 kcal0,4 g14 g0,5 g0 g
Hunaja 13 g 1,9 tl0,7 rl0,1 dl43 kcal0,1 g11 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1459 g    597 kcal44 g74 g8,4 g21 g
Ravintosisältö / annos243 g    99 kcal7,3 g12 g1,4 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal3 g5,1 g0,6 g1,4 g
Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.