Ahvenanmaan pannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1.6 g    8,8 kcal0 g0 g1 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai16 g  1,6 rl1/4 dl57 kcal2 g12 g0,3 g0,5 g
Sokeri11 g3,5 kpl2,7 tl0,9 rl0,1 dl43 kcal0 g11 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu29 g0,5 kpl   36 kcal3,2 g0,1 g2,6 g0 g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus7.5 g    24 kcal0,8 g4,8 g0,1 g0,6 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94 g 19 tl6,3 rl0,9 dl31 kcal3,1 g4,6 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
159 g    200 kcal9 g32 g4 g1,1 g
Ravintosisältö / annos159 g    201 kcal9 g32 g4 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal5,7 g20 g2,5 g0,7 g
Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.