Acapulcon lihamureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Korppujauho 75 g  11 rl1,5 dl275 kcal7,9 g56 g0,8 g4 g
Meksikolaiskastike, salsa mexicana, pirkka 320g/prk320 g    74 kcal3,5 g10 g1,9 g0 g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g55 g    79 kcal6,9 g0,2 g5,7 g0 g
Pirkka Mexican mix vihannessekoitus450 g    189 kcal14 g32 g0,5 g9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1300 g    1502 kcal102 g99 g77 g13 g
Ravintosisältö / annos260 g    300 kcal20 g20 g15 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal7,9 g7,6 g5,9 g1 g
Mittaa korppujauhot kulhon pohjalle ja sekoita joukkoon salsakastike.

Kuullota vihannessekoitus.

Lisää korppujauhoseokseen jauheliha, suola ja muna.

Sekoita tasaiseksi.

Kumoa vuokaan tms. mureketaikina ja muotoile kostutetuin käsin pitkäksi tangoksi.

Paina tankoon kämmenen reunalla syvennys.

Täytä syvennys vihannessekoituksella.

Sulje mureke niin, ettei vihanneksia näy. Paista 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.

Kumoa loput vihannekset murekkeen ympärille hetkeksi kuumenemaan

Ohje Pirkan sivuilta