Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 150 g  15 rl2,7 dl285 kcal41 g0 g14 g0 g
Tonnikala vedessä 150 g  15 rl2,7 dl157 kcal34 g0 g2,3 g0 g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g175 g    74 kcal17 g0,7 g0,2 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g20 g    13 kcal0,7 g0 g5 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250 g 50 tl17 rl2,5 dl140 kcal21 g13 g0,5 g0 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200 g    520 kcal60 g4 g30 g0 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50 g    300 kcal12 g3,3 g27 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]60 g    240 kcal13 g0 g21 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1065 g    1745 kcal199 g24 g100 g0,1 g
Ravintosisältö / annos178 g    292 kcal33 g4,1 g17 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal19 g2,3 g9 g0 g
1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!