Ruis-mustikkahyve

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mustikka metsä- 280 g  23 rl4,7 dl123 kcal1,4 g18 g1,7 g9 g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g48 g    192 kcal0 g48 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 120 g2 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl172 kcal6,2 g8,8 g12 g0 g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g40 g    128 kcal4,4 g26 g0,8 g4,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
688 g    766 kcal25 g100 g25 g14 g
Ravintosisältö / annos172 g    191 kcal6,3 g25 g6,3 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal3,7 g15 g3,7 g2 g
Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.