Saksanpähkinä aurajuustopasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g450 g    1575 kcal61 g295 g13 g27 g
Voi 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl203 kcal0,3 g0,1 g23 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Basilika, tuore5 g    2 kcal0,2 g0,3 g0 g0,2 g
castello blue, sinihomejuusto100 g    430 kcal14 g0,5 g42 g0 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30 g    26 kcal0,3 g1,1 g2,1 g0 g
Saksanpähkinä 100 g   1,7 dl680 kcal15 g3,3 g65 g16 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
808 g    2976 kcal94 g310 g146 g45 g
Ravintosisältö / annos202 g    744 kcal24 g77 g36 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    368 kcal12 g38 g18 g5,5 g
Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.