Eevaliin makarooniloota

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)275 g    963 kcal44 g176 g7,2 g17 g
Paistijauheliha, snellman400 g    680 kcal48 g0 g40 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 700 g 140 tl47 rl7 dl319 kcal21 g34 g11 g0 g
Kananmuna, keitetty 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g100 g    360 kcal28 g1,9 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1675 g    2822 kcal162 g212 g131 g17 g
Ravintosisältö / annos209 g    352 kcal20 g26 g16 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    168 kcal10 g13 g7,8 g1 g
Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.