Thaimaalaiset lihapullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400 g    910 kcal76 g0 g68 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Currytahna punainen (Pirkka)15 g    39 kcal0,3 g1,4 g3,6 g0 g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g24 g    9 kcal1,4 g1,1 g0 g0 g
Korianteri, annos 10g40 g    8 kcal0,8 g1,6 g0,2 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
884 g    1255 kcal92 g47 g78 g5,6 g
Ravintosisältö / annos147 g    209 kcal15 g7,7 g13 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal10 g5,3 g8,8 g0,6 g
Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi.

Anna turvota välillä sekoittaen.

Hienonna kuorittu sipuli.

Lisää korppujauhojen joukkoon jauheliha, sipuli, muna, currytahna, kalakastike ja korianteri.

Sekoita tasaiseksi.

Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin tasakokoisia soikeita lihapullia leivinpaperin päälle pellille.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.