Jiiveen ColeSlaw

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200 g    42 kcal2,4 g6,8 g0,4 g4,2 g
Porkkanaraaste 200g100 g1,5 kpl   27 kcal0,6 g5,3 g0,2 g2,5 g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g15 g    15 kcal0 g3,2 g0 g0 g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever30 g    203 kcal0,3 g0,4 g22 g0 g
Mustapippuri 0.1 g 0,1 tl  0,3 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g0.8 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
346 g    288 kcal3,3 g16 g23 g6,7 g
Ravintosisältö / annos58 g    48 kcal0,6 g2,6 g3,8 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal1 g4,5 g6,6 g1,9 g
Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.