Jiiveen yrttibroiler

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 800 g    857 kcal185 g0 g12 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 0.2 g 0,1 tl  0,6 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Voi, 1 tl, 5 g120 g    876 kcal1,2 g1,2 g96 g0 g
Aurinkokuivattu tomaatti28 g    51 kcal0,8 g3,4 g3,9 g0 g
Valkosipuli 24 g6 kpl   26 kcal1,9 g3,9 g0,1 g0,5 g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g16 g    7,5 kcal0,2 g1,2 g0,2 g0,5 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro16 g    4,9 kcal0,3 g0,7 g0,1 g0,5 g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g24 g    52 kcal5,5 g0 g3,4 g0 g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g24 g    156 kcal7,2 g0 g10 g0 g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g20 g    23 kcal0,2 g1,3 g2 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1075 g    2054 kcal202 g12 g127 g2,2 g
Ravintosisältö / annos269 g    514 kcal51 g3 g32 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal19 g1,1 g12 g0,2 g
Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.