Mango- Avokadosalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g120 g    17 kcal2,2 g0,8 g0,5 g2,4 g
Mango (tuore)100 g    67 kcal0,5 g15 g0,3 g2,1 g
Avokado, kuorittu, kivetön 120 g1 kpl   238 kcal3,2 g0,9 g23 g8 g
Verigreippi, annos 250g100 g    52 kcal0,9 g13 g0,2 g2 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g50 g    450 kcal0 g0 g50 g0 g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g15 g    15 kcal0 g3,2 g0 g0 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
507 g    841 kcal6,9 g34 g74 g15 g
Ravintosisältö / annos254 g    421 kcal3,5 g17 g37 g7,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    166 kcal1,4 g6,6 g15 g2,9 g
Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.