Lime-Korianterilohi Dasilva

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifilee 756 g    1477 kcal141 g0 g102 g0 g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g20 g    5 kcal0,1 g1,7 g0 g0,1 g
Pastajuusto valio mustaleima25 g    103 kcal7,2 g0 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
801 g    1584 kcal149 g1,7 g110 g0,1 g
Ravintosisältö / annos200 g    396 kcal37 g0,4 g27 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    198 kcal19 g0,2 g14 g0 g
850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.