Punainen kanakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g500 g    550 kcal115 g0 g9 g0 g
Valkopippuri, annos 1g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11 g    31 kcal2,2 g0,6 g2,2 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g500 g    150 kcal5 g30 g1 g0 g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g450 g    149 kcal13 g24 g0,5 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25 g    225 kcal0 g0 g25 g0 g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g225 g    36 kcal4,5 g3,1 g0,5 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima75 g    293 kcal22 g0 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1889 g    1433 kcal161 g58 g61 g0,1 g
Ravintosisältö / annos126 g    96 kcal11 g3,9 g4 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal8,5 g3,1 g3,2 g0 g
Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.