Tanjan espanjalainen munakas

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)200 g    252 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 45 g 9 tl3 rl0,5 dl19 kcal1,5 g2,2 g0,5 g0 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 150 g    83 kcal2,4 g20 g0,3 g1,3 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Tomaattipyree, Pirkka15 g    12 kcal0,5 g2,9 g0,2 g0,2 g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g30 g    80 kcal8,4 g0 g5,1 g0 g
Pesto (Pirkka)8 g    46 kcal0,3 g0,3 g4,9 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
566 g    609 kcal36 g31 g39 g3,5 g
Ravintosisältö / annos142 g    153 kcal9 g7,8 g10 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal6,4 g5,5 g6,9 g0,6 g
Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.