Tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 150 g7,5 kpl   564 kcal18 g0 g56 g0 g
Sipuli 150 g2,7 kpl  1,7 dl45 kcal1,9 g7,2 g0,3 g2,6 g
Valkosipuli 14 g3,5 kpl   15 kcal1,1 g2,3 g0,1 g0,3 g
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g300 g    780 kcal9 g0,3 g81 g0 g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g150 g    330 kcal15 g0 g30 g0 g
Kalkkuna 300 g8,6 kpl   588 kcal94 g0 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1564 g    2470 kcal142 g36 g191 g12 g
Ravintosisältö / annos313 g    494 kcal28 g7,3 g38 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    158 kcal9 g2,3 g12 g0,8 g
Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.