Välimeren kanapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)33 g    50 kcal5,3 g1,3 g2,7 g0 g
Sipuli (kuorittu)17 g0,3 kpl  0,2 dl4,5 kcal0,2 g0,8 g0 g0,3 g
Porkkana, tuore67 g1 kpl   19 kcal0,4 g3,7 g0,1 g1,7 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.7 g    15 kcal0 g0 g1,7 g0 g
Broileri rintafile,maustamaton75 g    77 kcal17 g0 g0,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
193 g    166 kcal23 g5,8 g5,3 g2 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal12 g3 g2,7 g1 g
Kuumenna tilkassa oliiviöljyä hyppysellinen chilirouhetta, lisää joukkoon suikaloidut porkkanat (200 g) ja pilkotut broilerifileet (225 g). Voi käyttää myös marinoituja broilerifileitä.

Hetken kuluttua lisää joukkoon viipaloitua sipulia (50 g). Hauduta kannen alla reilu 15 min, lisää lopuksi päälle 100g kuutioitua fetajuustoa, annan hetken pehmentyä.

Tarjoile heti.