Keltainen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)250 g    270 kcal58 g0 g4,5 g0 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fond "du chef" chicken (Knorr), annos 28g28 g    28 kcal0,6 g1,3 g2,2 g0,3 g
Curryjauhe (-), annos 5g10 g    33 kcal1 g5 g1 g1 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
KEITTOJUURES Apetit pakaste200 g    52 kcal1,8 g10 g0,6 g4,6 g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g100 g    360 kcal12 g73 g1,5 g0 g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g140 g    112 kcal4,1 g15 g2,7 g5,3 g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g80 g    336 kcal1,6 g2,3 g36 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2111 g    1218 kcal80 g111 g49 g13 g
Ravintosisältö / annos528 g    305 kcal20 g28 g12 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal3,8 g5,3 g2,3 g0,6 g
Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.