Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g450 g    90 kcal8,1 g10 g1,4 g0 g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g450 g    135 kcal21 g9 g1,4 g0 g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20 g    74 kcal0,2 g17 g0,6 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 0.5 g 1/4 tl0,1 rl 1,4 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g300 g    195 kcal39 g6 g0,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2761 g    533 kcal70 g45 g6,4 g0,5 g
Ravintosisältö / annos460 g    89 kcal12 g7,5 g1,1 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    19 kcal2,5 g1,6 g0,2 g0 g
Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)