Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g450 g    176 kcal2,7 g44 g0,5 g8,1 g
Vesi, vesijohtovesi 30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
14 annosta
480 g    176 kcal2,7 g44 g0,5 g8,1 g
Ravintosisältö / annos34 g    12 kcal0,2 g3,1 g0 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    37 kcal0,6 g9 g0,1 g1,7 g
1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY