Tomaattinen linssikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Porkkana, keskikokoinen 65g260 g4 kpl   73 kcal1,6 g16 g0,5 g6,5 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Linssi-punainen (raaka)250 g    760 kcal63 g125 g2,5 g23 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 20 g    46 kcal1 g3,5 g2,8 g1,2 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 15 g 3 tl1 rl0,2 dl9 kcal0,5 g0,8 g0,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2133 g    1266 kcal72 g197 g22 g31 g
Ravintosisältö / annos533 g    316 kcal18 g49 g5,6 g7,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal3,4 g9 g1 g1,5 g
Kuullota sipuli, valkosipuli porkkana öljyssä n. 5 min. lisää vesi ja muut aineet paitsi hunaja.

Keitä n. 15 min. Lisää hunaja ja tarkista maku.

Päälle jogurttisilmä.