Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kaali, valkokaali | 400 g | 84 kcal | 4,8 g | 14 g | 0,8 g | 8,4 g | |||||
Parsakaali, keitetty, suolaa | 400 g | 8 kpl | 7,3 dl | 139 kcal | 18 g | 7,7 g | 1,2 g | 10 g | |||
Papu, ohut vihreä, pirkka | 80 g | 22 kcal | 1,5 g | 3,4 g | 0,2 g | 1,9 g | |||||
Sipuli (kuorittu) | 120 g | 2,2 kpl | 1,3 dl | 32 kcal | 1,6 g | 5,8 g | 0,2 g | 2 g | |||
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha | 400 g | 664 kcal | 76 g | 0 g | 40 g | 0 g | |||||
Koko resepti 4 annosta | 1400 g | 941 kcal | 102 g | 31 g | 42 g | 22 g | |||||
Ravintosisältö / annos | 350 g | 235 kcal | 26 g | 7,6 g | 11 g | 5,6 g | |||||
Ravintosisältö / 100g | 100 g | 67 kcal | 7,3 g | 2,2 g | 3 g | 1,6 g |