Rapusilakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Silakkafilee 1000 g50 kpl   1437 kcal160 g0 g89 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl400 g    1360 kcal8 g12 g140 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka75 g    62 kcal2,6 g14 g0,8 g0,8 g
Sokeri 8 g2,7 kpl2 tl2/3 rl0,1 dl33 kcal0 g8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1493 g    2891 kcal171 g34 g230 g0,8 g
Ravintosisältö / annos149 g    289 kcal17 g3,4 g23 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    194 kcal11 g2,3 g15 g0,1 g
Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.