Juureshöystö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttu 240 g    69 kcal2,4 g11 g0,7 g4,3 g
Kesäkurpitsa zucchini 240 g0,7 kpl   43 kcal1,3 g6 g1 g1,7 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka90 g    10 kcal1 g1 g0,2 g0,9 g
Kaali, valkokaali190 g    40 kcal2,3 g6,5 g0,4 g4 g
Porkkana 170 g2,6 kpl   56 kcal1,1 g10 g0,3 g4,3 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50 g    15 kcal0,5 g2 g0,2 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5 g    16 kcal0,1 g4 g0 g0 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1007 g    379 kcal8,9 g41 g17 g16 g
Ravintosisältö / annos168 g    63 kcal1,5 g6,8 g2,8 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    38 kcal0,9 g4,1 g1,7 g1,6 g
Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.