Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500 g    125 kcal6,5 g21 g1 g0 g
Tomaatti 360 g2,9 kpl   82 kcal2 g12 g1,1 g5 g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100 g    60 kcal1 g4,5 g4 g0 g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g100 g    191 kcal24 g2 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1060 g    458 kcal34 g40 g16 g5 g
Ravintosisältö / annos353 g    153 kcal11 g13 g5,4 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    43 kcal3,2 g3,8 g1,5 g0,5 g
1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.