Kanaa ja kasviksia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100 g0,3 kpl   18 kcal0,6 g2,5 g0,4 g0,7 g
Herkkusieni 300 g20 kpl  10 dl48 kcal6,3 g0,9 g1 g4,5 g
Paprika keltainen 120 g0,7 kpl   36 kcal1,1 g6,1 g0,2 g2,4 g
Sipuli 80 g1,5 kpl  0,9 dl24 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Parsakaali brokkoli 400 g1,1 kpl   140 kcal19 g7,8 g1,2 g10 g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g30 g    21 kcal2,4 g2,5 g1,1 g0 g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g30 g    66 kcal0 g16 g0 g0 g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g10 g    33 kcal0 g0 g0 g0 g
Broilerin nahaton rintafilee480 g    494 kcal111 g0 g7,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1550 g    881 kcal141 g40 g11 g19 g
Ravintosisältö / annos310 g    176 kcal28 g8 g2,3 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    57 kcal9 g2,6 g0,7 g1,2 g
Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.