Lihamureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560 g    930 kcal106 g0 g56 g0 g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g52 g    139 kcal4,4 g27 g0,5 g7 g
Vesi, vesijohtovesi 168 g 34 tl11 rl1,7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanamuna, paistettu (pirkka)50 g    110 kcal6,6 g0,3 g9 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Chili mausteseos, Old El Paso2 g    5,6 kcal0,2 g1 g0,1 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
887 g    1203 kcal119 g31 g66 g8,4 g
Ravintosisältö / annos177 g    240 kcal24 g6,2 g13 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal13 g3,5 g7,5 g0,9 g
Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.