Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350 g    775 kcal61 g0 g60 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g35 g0,5 kpl   10 kcal0,2 g2,1 g0,1 g0,9 g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g20 g    20 kcal0,3 g4,4 g0,1 g0,4 g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g200 g    120 kcal1,8 g10 g8 g0,6 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruispasta, Torino350 g    1225 kcal46 g235 g8,8 g21 g
Lihaliemkuutio maggi extra10 g    28 kcal0,9 g1 g2,3 g0 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g8 g    71 kcal0 g0 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1273 g    2249 kcal110 g252 g87 g23 g
Ravintosisältö / annos212 g    374 kcal18 g42 g14 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    177 kcal8,6 g20 g6,8 g1,8 g
1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta