Kanalasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g260 g    715 kcal75 g0,3 g44 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g120 g    412 kcal15 g81 g1 g9 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g30 g    84 kcal5,7 g0 g6,6 g0 g
Sinappi 16 g 3,2 tl1 rl0,2 dl21 kcal0,7 g2,3 g1 g0,3 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl456 kcal30 g48 g15 g0 g
Voi 30 g 6 tl2,1 rl0,3 dl218 kcal0,4 g0,1 g24 g0 g
Ketsuppi, euro shopper18 g 3,6 tl1 rl0,2 dl18 kcal0,2 g4,1 g0,1 g0,2 g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa300 g    393 kcal54 g3,9 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1839 g    2539 kcal188 g185 g111 g12 g
Ravintosisältö / annos307 g    424 kcal31 g31 g19 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal10 g10 g6 g0,7 g
Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.