Paella kaalilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 600 g1/2 kpl  15 dl167 kcal7,1 g24 g1,2 g13 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Broileri, grillattu, kokonainen800 g    1568 kcal198 g0 g86 g0 g
Kurkuma, annos 2g2 g    1 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprika keskiarvo 170 g1 kpl   49 kcal1,6 g7,3 g0,7 g3,2 g
Herne 200 g   3,3 dl138 kcal10 g19 g0,8 g6,2 g
Katkarapu 300 g150 kpl  6 dl205 kcal43 g0 g3,3 g0 g
Simpukoita vedessä (rainbow)150 g    150 kcal26 g2,6 g4,2 g0 g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper20 g5 kpl  2/3 dl22 kcal0,3 g0,4 g2,2 g0,9 g
Herkkusieni 80 g5,3 kpl  2,7 dl13 kcal1,7 g0,2 g0,3 g1,2 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2420 g    2655 kcal289 g56 g135 g25 g
Ravintosisältö / annos403 g    442 kcal48 g9 g23 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal12 g2,3 g5,6 g1 g
Suikaloi kaali esim.

juustohöylällä, pilko sipuli.

Kuumenna pannu, sulata voi ja lisää öljy.

ruskista sipulia, lisää kaali ja kurkuma mauste, sekoita kauniin väriseksi ja ruskista, vähennä lämpöä ja anna kaalin hautua pehmeäksi, puhdista sillä aikaa broileri ja pilko se paloiksi.

Pilko herkkusienet ja paprika.

Lisää kaalin pehmennettyä tarpeeksi broilerin palat, paprika ja sienet pannuun.

Sitten pakastehernepussi, oliivit ja mausteet.

Viimeiseksi katkaravut ja simpukat, etteivät muutu sitkeiksi.