Voipapu-minestronekeitto(vege)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 100 g0,3 kpl   35 kcal4,6 g2 g0,3 g2,5 g
Kukkakaali 100 g0,2 kpl  2,5 dl24 kcal1,8 g2,2 g0,3 g2,3 g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g330 g    152 kcal7,9 g20 g2,3 g11 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g150 g    174 kcal11 g30 g1,2 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13 g    34 kcal1,3 g1,3 g2,6 g0,2 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g400 g  27 rl4 dl140 kcal6,4 g28 g0,4 g5,6 g
Peruna, vanha, kuorittu 100 g1,7 kpl   76 kcal1,9 g16 g0,2 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1247 g    653 kcal36 g102 g7,4 g23 g
Ravintosisältö / annos312 g    163 kcal8,9 g25 g1,9 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    52 kcal2,8 g8,1 g0,6 g1,9 g
Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.