Possurullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan sisä/ulkofilee, rasvaa 4,5%480 g    518 kcal101 g0 g13 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g12 g    3,6 kcal0,1 g0,7 g0,1 g0,4 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g30 g    9 kcal0,3 g1,2 g0,1 g0 g
Kevyt ranskankerma rasvaa 10% (Ehrmann), annos 200g50 g    60 kcal1,6 g2,1 g5 g0 g
Auringonkukkaöljy 12 g 2,4 tl0,9 rl0,1 dl106 kcal0 g0 g12 g0 g
Voi 12 g 2,4 tl0,9 rl0,1 dl87 kcal0,1 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
661 g    809 kcal104 g8,2 g40 g1,5 g
Ravintosisältö / annos165 g    202 kcal26 g2 g10 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal16 g1,2 g6 g0,2 g
Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.

Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.

Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.

Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.

Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.

Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.

Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.

Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.

porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.

Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.

Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.