Kasvispannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka400 g    44 kcal4,4 g4,4 g0,8 g4 g
Parsakaali brokkoli 250 g0,7 kpl   88 kcal12 g4,9 g0,8 g6,3 g
Kesäkurpitsa zucchini 200 g0,6 kpl   36 kcal1,1 g5 g0,8 g1,4 g
Valkokaali keräkaali 200 g0,2 kpl  5 dl56 kcal2,4 g8,1 g0,4 g4,2 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.5 g    8 kcal0 g2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1067 g    323 kcal20 g25 g13 g16 g
Ravintosisältö / annos178 g    54 kcal3,3 g4,1 g2,1 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal1,8 g2,3 g1,2 g1,5 g
Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)