Jauhliha kastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha400 g    720 kcal72 g0 g48 g0 g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto82 g    230 kcal16 g0 g18 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Suippopaprika, makea, Pirkka50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Chili paprika punainen4 g    1,6 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Tomaattimurska (Euro shopper)500 g  33 rl5 dl150 kcal5 g20 g2 g1 g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g55 g    198 kcal15 g1,1 g15 g0 g
Ketsuppi, Pirkka30 g 6 tl1,7 rl1/4 dl32 kcal0,3 g7,5 g0 g0,4 g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g20 g    44 kcal1,2 g5 g2,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1218 g    1500 kcal112 g40 g95 g3,5 g
Ravintosisältö / annos203 g    250 kcal19 g6,7 g16 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal9 g3,3 g7,8 g0,3 g
Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.