Savulohikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Rucola tuore (Italia), annos 15g50 g    11 kcal1,5 g0,9 g0,2 g0 g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g150 g    290 kcal29 g0,2 g20 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
567 g    614 kcal35 g16 g45 g4,1 g
Ravintosisältö / annos142 g    154 kcal8,6 g3,9 g11 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal6,1 g2,8 g7,9 g0,7 g
100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !