Kasvispannu suppiksilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka130 g    14 kcal1,4 g1,4 g0,3 g1,3 g
Lanttu 200 g    58 kcal2 g9 g0,6 g3,6 g
Porkkana 180 g2,8 kpl   59 kcal1,1 g10 g0,4 g4,6 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kesäkurpitsa zucchini 130 g0,4 kpl   24 kcal0,7 g3,3 g0,5 g0,9 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5 g    16 kcal0,1 g4 g0 g0 g
Sinappi 5 g 1 tl0,3 rl0,1 dl6,6 kcal0,2 g0,7 g0,3 g0,1 g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g5 g    8,5 kcal0 g2,1 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100 g    30 kcal1 g4 g0,3 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
870 g    340 kcal8 g40 g13 g13 g
Ravintosisältö / annos145 g    57 kcal1,3 g6,7 g2,1 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal0,9 g4,6 g1,5 g1,5 g
Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.