Duunarin tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g50 g    5,5 kcal0,6 g0,5 g0,1 g0,6 g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)180 g  18 rl3,3 dl198 kcal41 g0 g1,8 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200 g 50 tl20 rl2,4 dl160 kcal26 g4 g4 g0 g
Sipuli kuivattu 10 g 3,3 tl1,1 rl 27 kcal1,1 g3,5 g0,2 g3,5 g
Kurkku 60 g0,2 kpl  1,3 dl6,6 kcal0,3 g0,8 g0,1 g0,4 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
510 g    486 kcal69 g8,8 g16 g4,5 g
Ravintosisältö / annos255 g    243 kcal35 g4,4 g8,1 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal14 g1,7 g3,2 g0,9 g
Heinonna salaatti ja leikkaa kulkku 1/4 viipaleiksi kulhoon.

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois ja lisää kasvisten sekaan.

Lisää myös muut aineet ja sekoita.

Salaatti itsessään on sen verran tuhti, että menee omana aterianaan.

Lisukkeeksi sopii mustapippurilla maustettu kermaviili, tuoreet sämpylät ja juomana kuplavesi.

Ateriana urheilijalle sopiva rasvan ja suolan ollessa minimissään ja proteiinien huipussa.